Retalls de Premsa

En aquest espai hi aniran reculls d’articles i actes difosos pels diferents mitjans de comunicació: diaris, revistes, fulls informatius, internet, etc.

Els articles estaran relacionats amb la Parròquia, amb el poble o bé amb persones o fets que tinguin vinculació amb l’Església.

20 de maig de 2017

Avui la Parròquia de Sant Feliu de Codines, amb motiu de la benedicció de les obres de restauració i de la instal·lacio dels rellotges al campanar, ha rebut la visita de Mons. Romà Casanova i Casanova, bisbe de Vic.

IMG_1497L’acte ha tingut lloc a la l’església i ha consistit en una visita del Sr. Bisbe a les instal·lacions parroquials. Seguidament s’ha fet una visita al campanar i la benedicció de les obres i dels rellotges. El Sr. Bisbe, acompanyat pel rector de la Parròquia, Mossèn Kabamba, i del seu secretari, Mossèn Salas, ha saludat els assitens a l’acte i ha dedicat de forma especial paraules de suport a Joan Fernández, cofundador de la Fira del Rellotge. IMG_1499A continuació s’ha celebrat la missa i en acabat se l’ha obsequiat amb un petit refrigeri, en el transcurs del qual se li han lliurat diferents obsequis relacionats amb al campanar.

I perquè quedés constància de l’acte s’han col·locat dins del campanar plaques de record.

21 de maig de 2017

Avui la Fundació Educativa FEDAC de Sant Feliu de Codines ha celebrat la festaPareColl WP 1 del Pare Coll.

La congragació de les Germanes Dominiques, conjuntament amb el professorat, han celebrat l’eucaristia amb l’assistència de pares i alumnes de l’escola. La festa ha estat d’allò més lluïda i participativa.

En acabat, en el recinte de l’escola s’han celebrat diferent actes.

21 de maig de 2017

Mans Unides, seguint la seva tasca social en benefici dels més desvalguts, ha organitzat un acte en el Centre Civic, en el qual han participat de forma desinteresada un gran nombre artistes de la població.

L’assistència ha estat massiva. Se suposa que la recaptació, que ha estat de forma voluntària, haurà superat amb escreix les expectetives de l’associació.

Des d’aquest espai donem gràcies als seus organitzadors i col·laboradors.

Anuncis