Amics de la Parròquia

És una agrupació de persones de la població de Sant Feliu de Codines i Riells del Fai, bé com a feligresos, col·laboradors o nous participants de les reunions litúrgiques dels diumenges i festius. L’esperit de companyonia contagia les persones que ens hi movem.

Aquesta identificació ens permet fer unes trobades i/o sortides, amb una periodicitat aproximadament mensual, de caràcter multicultural, per visitar contrades properes, pobles, masies, edificacions civils, com ara castells, excavacions… i també religioses, com ara ermites, esglésies… tenint present que “som amics de la parròquia de Sant Feliu de Codines i Riells del Fai”. Normalment són sortides matinals que acaben amb un dinar.

També es programen conferències, música viva, taules de debat, sortejos. A la tardor de cada any es farà una excursió de 8 dies de durada.

Els desplaçaments els fem en vehicles particulars quan la sortida és a la vora, en autocar si és lluny.

Com a “amics de la parròquia” que ens anomenem, ens hi hem d’implicar col·laborant econòmicament segons les possibilitats de cadascú. La participació en el grup és oberta a tothom que ho vulgui.

Com a primera acció proposem una trobada al Centre Cívic, a Sant Feliu de Codines.

Dinar i presentació de les sortides programades.

Per apuntar-s’hi:

Nom icognoms………………………………………………………………. Tel. ………………………..

Adreça electrònica …….@……………

Anuncis