Amics de la Parròquia

És una agrupació de persones de la població de Sant Feliu de Codines i Riells del Fai, bé com feligresos, ja col·laboradors, o nous participants de les reunions litúrgiques dels diumenges i festius. L’esperit de companyonia contagia a les persones que ens hi movem.

Aquesta identificació, ens permet fer unes trobades i/o sortides, amb una periodicitat aproximadament mensual, de caràcter multicultural, visitant contrades properes, pobles, masies, edificacions civils com castells, excavacions… i també religioses com ermites, esglésies… tenint present que “som amics de la parròquia de Sant Feliu de Codines i Riells del Fai”. Normalment són sortides matinals que acaben amb un dinar.

També es programen conferencies, música viva, taules de debat, sortejos. A la tardor de cada any es farà una excursió de 8 dies de durada.

Els desplaçaments els fem en vehicles particulars quan la sortida és a la vora, en autocar si és lluny.

Com “amics de la parròquia”, que ens anomenem, ens hem d’implicar amb la mateixa col·laborant econòmicament segons les possibilitats de cadascú. La participació en el grup és oberta a tothom que ho desitgi.

Com a primera acció proposem una trobada al Centre Cívic, a Sant Feliu de Codines.

Dinar i presentació de les sortides programades.

Per apuntar-se:

Senyora/or. ………………………………………………………………. – Tel. ………………………..

E-mail …….@……………cat